Curry-porkkanapata

Vanha painovartijoiden resepti, jota teen aina ulkomuistista.

Alkuperäisessä reseptissä oli paprikaa ja tonnikalaa mukana, joita en ikinä laita tähän ruokaan.

Minusta parempi näin :)
Öljyä pataan ja sinne 2-3 tl curryä hautumaan, lisää sipulit silputtuna, kuullota sipuleita, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot, ehkä vähän vettäkin.

(Suolaa maun mukaan lisäksi) Anna hautua kypsäksi ja laita lopuksi jotain hapanmaitotuotetta sekaan, maustamaton jogurtti alkuperäisessä ohjeessa.

Pata vain paranee sen seistyä jääkaapissa.

Syön yleensä tätä riisin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1801 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g506kcal0g0g56.2g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Porkkanaraaste 200g1250g338kcal7.5g66.3g2.5g31.3g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.2g3.2g6.5g0.5g
Tomaattimurska 625g184kcal3.5g33.1g1.2g11.9g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g38g22kcal3.7g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4502g2402kcal42.2g232.4g134g95.8g
Valittu annoskoko2251g1201kcal21.1g116.2g67g47.9g
Annoskoko puolitettuna1126g601kcal10.6g58.1g33.5g24g
Arvot/100g100g53kcal0.9g5.2g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251283