Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai936g3464kcal46.8g299.6g234.1g18.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g351g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Mozzarella light351g562kcal70.2g1.8g31.6g0g
Oliivi kivetön musta rainbow117g211kcal0.7g6.7g19.9g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g194g39kcal1.2g7.4g0.6g11.7g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl70g376kcal3.5g2.1g39.3g3.1g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g117g339kcal38.6g0g19.9g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g117g187kcal9.4g4.7g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4508g10499kcal345g671.2g723.4g76.8g
Valittu annoskoko2254g5250kcal172.5g335.6g361.7g38.4g
Annoskoko puolitettuna1127g2625kcal86.3g167.8g180.9g19.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787