Caloriinan sangria

1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Caloriina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punaviini 1002g706kcal3.1g2g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g801g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna kuorittu 72g30kcal0.4g1.6g0.8g2g
Appelsiini, kuorittu 381g179kcal2.1g33.9g1.1g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g1831kcal11.2g75g3.8g20g
Valittu annoskoko2256g915kcal5.6g37.5g1.9g10g
Annoskoko puolitettuna1128g458kcal2.8g18.8g1g5g
Arvot/100g100g41kcal0.2g1.7g0.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=433076