Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1145g4007kcal137.4g790g21.8g57.2g
Vesi, vesijohtovesi 723g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g181g597kcal28.9g9.9g48.8g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 48g96kcal0.7g0.9g9.6g2.1g
Kuivahiiva, annos 11g13g48kcal6g5.3g0.8g0g
Siirappi 18g55kcal0g13.4g0g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)60g434kcal0g0g48.2g0g
Auringonkukansiemen 60g358kcal13.9g7.6g29.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g11186kcal373.8g1654.2g318g125.8g
Valittu annoskoko2256g5593kcal186.9g827.1g159g62.9g
Annoskoko puolitettuna1128g2797kcal93.5g413.6g79.5g31.5g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212054