Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g958g4404kcal57.4g430.9g277.7g9.6g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)575g259kcal1.7g60.3g0.6g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g479g814kcal34.5g76.6g40.7g4.8g
Sokeri 102g413kcal0g101.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 144g205kcal18g0.4g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g12189kcal223.2g1339.6g667.4g28.8g
Valittu annoskoko2256g6094kcal111.6g669.8g333.7g14.4g
Annoskoko puolitettuna1128g3047kcal55.8g334.9g166.9g7.2g
Arvot/100g100g270kcal4.9g29.7g14.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509