Keltainen kalakastike

Kuullota sipulit voissa, lisää kala isoina paloina.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kurkumalla, paprikalla ja tillillä.

Lisää kerma ja hauduta kypsäksi.

Jos haluat tukevamman mössön, anna nesteen haihtua melkein kokonaan.

On hyvää esim.

kukkismuussin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra1200g960kcal204g12g12g0g
Sipuli (kuorittu)411g111kcal5.3g19.7g0.8g7g
Voi, 1 tl, 5 g135g986kcal1.3g1.3g108g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g510g1734kcal10.2g15.3g178.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g7581kcal441.6g96.6g598.6g14g
Valittu annoskoko2256g3791kcal220.8g48.3g299.3g7g
Annoskoko puolitettuna1128g1895kcal110.4g24.2g149.7g3.5g
Arvot/100g100g168kcal9.8g2.1g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352573