Joben tonnikalapihvit

Kuori ja keitä perunat kypsiksi.

Ota keitinvettä n. 1dl talteen.

Valuta tonnikalat.

Silppua sipuli ja suolakurkku.

Muussaa haarukalla kypsät perunat ja tonnikala, lisää joukkoon sipuli ja suolakurkku.

Lopuksi kermaviili, sitruunanmehu ja kananmuna.

Mausta suolalla, tillillä ja sitruunapippurilla.

Keitinvedellä hae sopiva löysyys taikinaan.

Tee pieniä palloja kylmään veteen kastetuin käsin, laita pellille leivinpaperin päälle ja liiskaa ja muotoile pihveiksi. 225 astetta ja noin 20 min. Anna jäähtyä ennenkuin lastalla nostelet niitä, koska muuten hajoavat.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 828g865kcal185.8g0g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )168g84kcal1g20.2g0.3g1.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 240g182kcal4.5g37g0.5g2.4g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 240g318kcal6.3g7.7g28.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 144g181kcal15.8g0.4g13g0g
Sitruunamehu, laimentamaton36g7.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g3467kcal436.4g166.4g111.4g19.4g
Valittu annoskoko2256g1734kcal218.2g83.2g55.7g9.7g
Annoskoko puolitettuna1128g867kcal109.1g41.6g27.9g4.9g
Arvot/100g100g77kcal9.7g3.7g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435341