Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)934g1037kcal114.9g17.8g55.1g7.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 467g354kcal8.7g72g0.9g4.7g
Porkkana, keitetty, suolaa 187g62kcal1.2g10.6g0.4g4.8g
Lanttu 267g77kcal2.7g12.3g0.8g4.8g
Sipuli (kuorittu)134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g3132kcal258.4g238.2g115g48.2g
Valittu annoskoko2256g1566kcal129.2g119.1g57.5g24.1g
Annoskoko puolitettuna1128g783kcal64.6g59.6g28.8g12.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201