Makaroonisalatti

Keitä makaronit, pilko juusto, omena, suolakurkku, kinkku(jos tarvitsee), ja rypäleet makaroonin sekaan.

Tee majonesi munasta, suolasta, sokerista, 1 rkl sinappia ja 2rkl etikkaa(joita ei ole ohjeessa) ja rypsiöljystä.

Majoneesi kannattaa tehdä sauvasekoittimella, jotta vatkaus on tarpeeksi voimakas.

Lisää oljyä noin 1,5-2 dl ohuena nauhana, kunnes majoneesi on tarpeeksi paksua.

Lisää makaroonin joukkoon.

Tarjoillaan kylmänä...

Hyvää ruokahalua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 39g156kcal0g38.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)80g176kcal10.5g0.4g14.9g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]561g617kcal82.5g5.6g28.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g401g136kcal0.8g28.5g1.2g7.2g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )241g120kcal1.4g28.9g0.5g1.7g
Oltermanni, perinteinen160g577kcal40.1g0g46.5g0g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 160g119kcal1.2g24.9g0.6g1.8g
Makaroni, pasta 353g1155kcal35.9g234.2g3.9g11.8g
Rypsiöljy 257g2269kcal0g0g256.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g10652kcal344.8g721.8g704.4g45g
Valittu annoskoko2256g5326kcal172.4g360.9g352.2g22.5g
Annoskoko puolitettuna1128g2663kcal86.2g180.5g176.1g11.3g
Arvot/100g100g236kcal7.6g16g15.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76607