Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 53g472kcal0g0g53.3g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 133g303kcal6.7g23.4g18.8g7.7g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 133g264kcal1.8g2.4g26.7g5.9g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g29g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 880g3020kcal89.7g616g10.6g30.8g
Kauralese 133g480kcal24g60.8g10.3g23.3g
Vehnälese 53g122kcal7.1g8.2g2.4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g9580kcal258.6g1485.6g244.2g175.4g
Valittu annoskoko2256g4790kcal129.3g742.8g122.1g87.7g
Annoskoko puolitettuna1128g2395kcal64.7g371.4g61.1g43.9g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369