Riisi-tonnikalavuoka

Keitä riisi kypsäksi.

Mausta lihaliemikuutiolla ja paprikapulverilla (1 tl). Kaada kypsynyt riisi uunivuokaan ja sekoita sekaan 2-3 purkkia tonnikalaa.

Mielellään eri makuja.

Paista 225 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 85g308kcal6.9g67.1g0.5g1.4g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)46g60kcal4.6g1.4g4.2g0.2g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]46g55kcal5.5g0.9g3.2g0g
Tonnikala, currykastikkeessa, Rainbow46g46kcal3.2g1.4g3.2g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g939kcal40.4g141.6g22.2g3.2g
Valittu annoskoko226g469kcal20.2g70.8g11.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna113g235kcal10.1g35.4g5.6g0.8g
Arvot/100g100g208kcal8.9g31.3g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383689