Jouluinen juustokakku

Murskaa piparkakut pieneksi.

Sulata voi ja sekoita piparkakkumurun joukkoon.

Peitä irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja levitä voi-piparkakkuseos vuoan pohjalle tasaisesti.

Valmista täyte: Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa Flora Vispi, sekoita joukkoon tuorejuusto, omena-päärynäsoseet sokeria 1dl, vanilliinisokeri, kanelia 1tl ja sekoita tasaiseksi.

Sulata 6kpl liivatteita pienessä tilkassa kuumaa vettä ja sekoita tasaisena nauhana täytteen joukkoon.

Kaada vuokaan ja anna hyytyä yön yli jääkaapissa.

Seuraavana päivänä tee kiille: Laita 3kpl liivatteita likoamaan kylmään veteen.

Raasta omenat.

Sekoita kattilassa vesi, 0,5dl sokeria ja 1tl kanelia.

Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa.

Ota pois levyltä ja lisää sitruunan mehu, omenaraaste ja liivatteet.

Sekoita.

Kaada varovasti vuokaan täytteen päälle ja anna hyytyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Talvikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Piparkakku Annas23g108kcal1.3g15.5g4.5g0.6g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Flora vispi 20%31g69kcal0.9g1.6g6.2g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton25g40kcal2g1g3.2g0g
Päärynää ja omenaa soseena, 125g (Nestle bona)38g17kcal0.2g4.5g0g0.6g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.5kcal0g1g0g0g
Liivate 5.6g20kcal4.8g0g0g0g
Omena, Golden delicious 200g50g18kcal0.1g4.1g0g0.7g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g827kcal18.8g89.6g43g3.8g
Valittu annoskoko226g413kcal9.4g44.8g21.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna113g207kcal4.7g22.4g10.8g1g
Arvot/100g100g183kcal4.2g19.8g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206278