Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty141g198kcal7.3g39.5g1g4.8g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g24g21kcal0.2g4.5g0.3g0g
Paprikasalaatti, Pirkka24g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Tonnikala öljyssä 17g31kcal4.5g0g1.5g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g21g17kcal0.6g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g548kcal25.6g92.6g8.2g9.6g
Valittu annoskoko226g274kcal12.8g46.3g4.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna113g137kcal6.4g23.2g2.1g2.4g
Arvot/100g100g121kcal5.7g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340