Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g113g124kcal25.9g0g2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)70g60kcal0.7g2.5g4.9g0g
Sipuli 28g8.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g13g55kcal0.7g0.5g5.6g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g497kcal55.6g9g25.2g1g
Valittu annoskoko226g249kcal27.8g4.5g12.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna113g124kcal13.9g2.3g6.3g0.3g
Arvot/100g100g110kcal12.3g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868