Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g94g328kcal11g68.1g1.3g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g47g68kcal10.3g2g1.4g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g24g58kcal4.2g0.1g4.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g980kcal52g145g20g1.8g
Valittu annoskoko226g490kcal26g72.5g10g0.9g
Annoskoko puolitettuna113g245kcal13g36.3g5g0.5g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733