Sitruunakana

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Pyyhi koivet talouspaperilla.

Hiero koipien pinta halkaistulla ja pestyllä sitruunalla.

Mausta suolalla ja pippureilla.

Nosta koivet voideltuun uunivuokaan
3. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.

Leikka loput sitrukset viipaleiksi ja asettele ne valkosipulin ja timjaminoksien kanssa koipien väleihin.

Valuta päälle hunaja ja kasvisliemi.

4. Paista koipia uunin alatasaolla noin 40 minuuttia tai kunnes on kypsää.

Poista broilerista nahka

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipi (Atria), annos 600g141g183kcal23.9g1.5g9g0g
Sitruuna 100g42g15kcal0.3g2.5g0.5g0g
Lime, kuorittu, annos 50g7g2.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g2.1g6.8kcal0g1.6g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g430kcal49.4g13.4g19.6g0.8g
Valittu annoskoko226g215kcal24.7g6.7g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna113g108kcal12.4g3.4g4.9g0.2g
Arvot/100g100g95kcal10.9g3g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=95263