Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g638kcal49.6g25.6g37g2.6g
Valittu annoskoko227g319kcal24.8g12.8g18.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna113g160kcal12.4g6.4g9.3g0.7g
Arvot/100g100g141kcal10.9g5.7g8.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392425