Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä20g15kcal0.8g2.5g0.2g0.6g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g35g33kcal7g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g15g10kcal0.2g2.2g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2g5.6kcal0.4g0.1g0.4g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1g6.1kcal0.1g0.5g0.4g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.7g4kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2g7kcal0.2g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g163kcal17.6g14g3.2g1.2g
Valittu annoskoko227g82kcal8.8g7g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna113g41kcal4.4g3.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408351