Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g39g43kcal6.6g0.4g1.6g0.3g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g47g101kcal8.4g0.9g7.5g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g78g66kcal0.8g3.5g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g697kcal53.4g9.6g50.4g0.8g
Valittu annoskoko227g349kcal26.7g4.8g25.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna113g174kcal13.4g2.4g12.6g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=262206