Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer50g258kcal2g28g15g2.7g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)19g135kcal0.2g0.8g15g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Sokeri5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Marianne crush 150g19g81kcal0.2g16.1g1.6g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.3g23kcal1.2g0.7g1.4g1.9g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g34g115kcal0.7g26.3g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g1710kcal18.2g189.4g96.8g14.6g
Valittu annoskoko227g855kcal9.1g94.7g48.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna113g427kcal4.6g47.4g24.2g3.7g
Arvot/100g100g377kcal4g41.8g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497