Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali93g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 71g162kcal13.5g0g12.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.2g2.5kcal0.4g0.1g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g11g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g74kcal0.4g0.7g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana453g554kcal34.2g8.4g43g4g
Valittu annoskoko227g277kcal17.1g4.2g21.5g2g
Annoskoko puolitettuna113g138kcal8.6g2.1g10.8g1g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.9g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513