Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 27g7.8kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Paprika keltainen 31g9kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 36g6.5kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Herkkusieni 16g2.5kcal0.3g0g0.1g0.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g106kcal11.9g0g6.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g16g41kcal4.7g0.3g2.3g0g
Kanaliemi laimennettu 39g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g354kcal35.6g8.4g18.6g3.2g
Valittu annoskoko227g177kcal17.8g4.2g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna113g89kcal8.9g2.1g4.7g0.8g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209837