Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g1123g270kcal13.5g46.1g2.2g12.4g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 375g517kcal70.2g0g26.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g38kcal1.2g1g3.2g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g125g462kcal10.9g94.9g4.6g5g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Purjosipuli, annos 20g25g4.7kcal0.4g0.6g0g0.5g
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g25g16kcal0.9g0g6.2g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)250g399kcal6.7g6.7g37.4g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Voi 62g453kcal0.7g0.2g50.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g4332kcal209.6g300g261.4g36.4g
Valittu annoskoko2260g2166kcal104.8g150g130.7g18.2g
Annoskoko puolitettuna1130g1083kcal52.4g75g65.4g9.1g
Arvot/100g100g96kcal4.6g6.6g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106199