Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 900g163kcal5g22.5g3.6g6.3g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g100g340kcal20g0g29g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g40g143kcal8g1.2g11.6g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g360kcal2g2.7g38g0g
Juusto, keskiarvo 300g1050kcal75.1g0.8g83.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g7946kcal500.6g54.8g634.6g12.6g
Valittu annoskoko2260g3973kcal250.3g27.4g317.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna1130g1987kcal125.2g13.7g158.7g3.2g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238