Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty1413g1978kcal72.9g394.9g9.6g48g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g235g212kcal1.9g44.7g2.6g0g
Paprikasalaatti, Pirkka235g68kcal2.4g15.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 165g313kcal44.7g0g14.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g212g170kcal5.5g8.5g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g5480kcal254.8g926.8g79.4g96g
Valittu annoskoko2260g2740kcal127.4g463.4g39.7g48g
Annoskoko puolitettuna1130g1370kcal63.7g231.7g19.9g24g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465340