Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1105g3792kcal112.6g773.5g13.3g38.7g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g20g62kcal2.2g12g1.4g5.6g
Sokeri 170g690kcal0g169.8g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 600g380kcal18g28.8g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4520g13137kcal311.2g1971.6g419.6g95.6g
Valittu annoskoko2260g6568kcal155.6g985.8g209.8g47.8g
Annoskoko puolitettuna1130g3284kcal77.8g492.9g104.9g23.9g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52403