Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1285g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 141g46kcal0.9g7.9g0.3g3.6g
Poronliha, paistettu 385g771kcal95.6g0g43.3g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g428g171kcal4.3g34.7g1.3g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g24g29kcal0.6g1.4g2.2g0.4g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g2035kcal202.8g88g94.2g8g
Valittu annoskoko2268g1017kcal101.4g44g47.1g4g
Annoskoko puolitettuna1134g509kcal50.7g22g23.6g2g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.9g2.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399305