Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g723g4337kcal173.5g47.7g390.3g0g
Voi 181g1311kcal2.2g0.7g146.9g0g
Liivatelehti, gelatiini542g1892kcal464.1g0g0.5g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g361g1229kcal10.8g10.8g126.5g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g361g922kcal21.3g11.6g86.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton81g17kcal0.2g1.3g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 18g73kcal0.5g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g19563kcal1345.2g179.2g1501.2g0.2g
Valittu annoskoko2268g9781kcal672.6g89.6g750.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna1134g4891kcal336.3g44.8g375.3g0.1g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678