Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 264g377kcal33g0.8g27.1g0g
Sokeri 204g829kcal0g203.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 137g469kcal13.9g95.7g1.6g4.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12g44kcal2.2g1.3g2.6g3.7g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)180g360kcal4.7g7g36g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g300g1051kcal6.3g24g105.1g0g
Mansikka 264g123kcal1.3g22.2g0.5g5g
Banaani, kuorittu 360g313kcal3.8g65.9g1.4g6.5g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen540g324kcal1.6g75.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g7801kcal134.2g997.4g349.6g40g
Valittu annoskoko2268g3901kcal67.1g498.7g174.8g20g
Annoskoko puolitettuna1134g1950kcal33.6g249.4g87.4g10g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705