Kaalilaatikko KP

Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali572g121kcal6.9g19.4g1.1g12g
Porkkana 111g36kcal0.7g6.2g0.2g2.8g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g450g23kcal0.7g0.9g1.8g0.2g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g68g236kcal4.1g51.3g1.1g1.4g
Siirappi 27g81kcal0g20g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 360g820kcal68.4g0g61.2g0g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g450g149kcal14.9g22.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl9g23kcal1.1g0.1g2g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g3352kcal221.4g259.2g155.6g36.8g
Valittu annoskoko2268g1676kcal110.7g129.6g77.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna1134g838kcal55.4g64.8g38.9g9.2g
Arvot/100g100g74kcal4.9g5.7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309727