Lihapiirakka / Keitinpiirakka

Tee taikina ja valmista täyte.

Ohra siis keitetään lihaliemessä.

Kohota, täytä ja paista rasvassa.

Repsussa on arvioitu piirakoihin imeytyvä rasva, keittämiseen tarvitaan noin 1,5l.

Tänne ei voi laittaa lainkaan kypsennyshävikkiä?

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Viinisieppo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi499g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.5g0.5g0.2g3.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1098g3952kcal142.7g768.5g23.1g38.4g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 100g530kcal0.3g0.5g59.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g373kcal42.7g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Ohrasuurimo 40g129kcal3.3g25.2g0.8g3g
Lihaliemi laimennettu 100g19kcal0g3g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g674kcal0g0g74.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g11615kcal392.2g1640g364.2g91.2g
Valittu annoskoko2268g5808kcal196.1g820g182.1g45.6g
Annoskoko puolitettuna1134g2904kcal98.1g410g91.1g22.8g
Arvot/100g100g256kcal8.6g36.2g8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338334