Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Rucola tuore (Italia), annos 15g200g44kcal5.8g3.6g0.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g600g1158kcal114g0.6g78g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g60g540kcal0g0g60g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g4912kcal275.8g123.8g359.4g33g
Valittu annoskoko2268g2456kcal137.9g61.9g179.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1134g1228kcal69g31g89.9g8.3g
Arvot/100g100g108kcal6.1g2.7g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340967