Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 658g838kcal141.8g0g29.6g0g
Sipuli kuivattu 25g69kcal2.6g8.8g0.4g8.8g
Fenkoli, annos 100g7g2.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Korianteri, annos 10g7g1.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili, jauhettu (), annos 6g3.5g12kcal0.4g1.9g0.6g1.2g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g252g71kcal2.8g12.1g1g7.6g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g630g252kcal13.2g42.8g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow84g319kcal5.5g8.1g29.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g3128kcal333g149g127g43.4g
Valittu annoskoko2268g1564kcal166.5g74.5g63.5g21.7g
Annoskoko puolitettuna1134g782kcal83.3g37.3g31.8g10.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=395521