Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)300g1297kcal64.7g11.7g110.9g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 899g868kcal27.1g176.1g2.9g8.9g
Omena, keskikokoinen 200g120g41kcal0.2g8.5g0.4g2.2g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g240g659kcal69.5g0.2g40.7g0g
Suolakurkku (Rainbow)120g36kcal1g7.1g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 479g634kcal12.6g15.3g57.5g0g
Tonnikala öljyssä 111g210kcal30.1g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g7491kcal410.4g437.8g445g22.2g
Valittu annoskoko2268g3746kcal205.2g218.9g222.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna1134g1873kcal102.6g109.5g111.3g5.6g
Arvot/100g100g165kcal9g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625