Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi4.6g10kcal0.4g1.8g0.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Hirvenjauheliha oma saalis31g35kcal6.9g0g0.9g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g240kcal17g23g8.4g3.8g
Valittu annoskoko227g120kcal8.5g11.5g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna114g60kcal4.3g5.8g2.1g1g
Arvot/100g100g53kcal3.7g5.1g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467