Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Hk, sininen lenkki 580g45g104kcal4.5g2.9g8.2g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.8g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla7.8g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.4g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g438kcal13.4g30.4g28g2.8g
Valittu annoskoko227g219kcal6.7g15.2g14g1.4g
Annoskoko puolitettuna114g110kcal3.4g7.6g7g0.7g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050