Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 94g36kcal0.8g7.3g0.2g1.7g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g38g47kcal1.2g1.5g3.9g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g177kcal4.4g17.8g9.2g3.4g
Valittu annoskoko227g88kcal2.2g8.9g4.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna114g44kcal1.1g4.5g2.3g0.9g
Arvot/100g100g39kcal1g3.9g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153