Lasagne

Kuullota sipulit, käytä jauheliha pannulla.

Lisää tomaattisose, ripaus viinietikkaa, lihaliemi (jos haluat), porkkanaraaste ja mausteet.

Jätä kuplimaan.

Valkokastike:
ripaus rasvaa pohjalle (maito ei pala kiinni), kerma (valinnainen) ja maito lämpiämään kattilaan.

Kun maito on kiehumispisteessä, lisää juoksevan margariinin ja vehnäjauhon seos.

Sekoita kunnes valkokastike sakeutuu ja lisää juusto sekä mausteet (valkopippuri, suola).

Kasaa tyyliin jauheliha, valkokastike, levyt ja jatka kunnes ainekset on käytetty.

Päälle voi ripauttaa vähän juustoraastetta.

Puoli tuntia uunissa 220 astetta.

NAM
(mausteisiin chili, pippuri, lime, suola, paprika...

oman maun mukaan)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 2.5g18kcal0g0g2.1g0g
Paistijauheliha 10%56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g6.3g22kcal0.8g4.2g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Parmesan formaggio da pasta3.8g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 13g15kcal0.4g0.6g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito plus rasvaton (Valio), annos 250g88g35kcal4.4g4.3g0g0g
Tomaattikastike Kypsennetty (Juvenes), annos 50g19g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta8.1g29kcal1.1g5.7g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g498kcal40g36.4g21.4g3g
Valittu annoskoko227g249kcal20g18.2g10.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna114g125kcal10g9.1g5.4g0.8g
Arvot/100g100g110kcal8.8g8g4.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377096