Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto75g143kcal5.9g2.6g12g0g
Katkarapu, rainbow94g94kcal21.6g0g0.8g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g56g59kcal2g11.4g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana454g592kcal59g28g26.8g2.2g
Valittu annoskoko227g296kcal29.5g14g13.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna114g148kcal14.8g7g6.7g0.6g
Arvot/100g100g130kcal13g6.2g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387265