Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)38g30kcal7.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g24g66kcal4.5g0g5.2g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g70g113kcal1.1g8.5g0.1g1.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.9g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g427kcal25.8g18g11.2g2.8g
Valittu annoskoko227g213kcal12.9g9g5.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna114g107kcal6.5g4.5g2.8g0.7g
Arvot/100g100g94kcal5.7g4g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455