Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 28g6.4kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 75g58kcal13.2g0g0.5g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g38g60kcal6.7g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g321kcal41.4g6.8g13.8g3.4g
Valittu annoskoko227g161kcal20.7g3.4g6.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna114g80kcal10.4g1.7g3.5g0.9g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=69895