Kanakeitto kermainen

Kuori ja pilko polkkanat perunat ja sipuli.

Kuullota ensiksi sipulia ruokalusikallisessa rasvaa.

Lisää halutessasi joukkoon curryä tai paprikaa tai muuta haluamaasi maustetta.

Lisää sitten loput aineet ja vesi.

keitä ainekset.

Lisää kasvisliemikuutio tai kasvisfonki ja keitä ainekset melkein kypsäksi.

Lisää joukkoon pilkotut rintafileet.

Viimeisetelee keitto Creme bonjourilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2426 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafilee uunissa Kypsennetty, annos 100g33g47kcal9.8g0g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.8g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Rasvaseos 80%, juokseva, keskiarvo 0.6g4kcal0g0g0.5g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Vihreä papu 19g6kcal0.4g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g248kcal24.2g17.6g8.2g3.2g
Valittu annoskoko227g124kcal12.1g8.8g4.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna114g62kcal6.1g4.4g2.1g0.8g
Arvot/100g100g55kcal5.3g3.9g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=319939