Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 125g79kcal3.7g6g4.4g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g16g52kcal1.8g10.4g0.4g1.8g
Vehnäjauho, sunnuntai33g114kcal3.9g23.1g0.7g1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Voi 13g91kcal0.1g0g10.2g0g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g943kcal25.4g79.2g59g5.6g
Valittu annoskoko227g472kcal12.7g39.6g29.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna114g236kcal6.4g19.8g14.8g1.4g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197