Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g35kcal3g0.1g2.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka11g97kcal0g0g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g147kcal4.4g30g0.5g1.5g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.6g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g22g39kcal0g2.2g0g0g
Mustikka66g22kcal0.3g4.2g0.3g2.2g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)11g41kcal1.5g6g0.9g1.2g
Sokeri 7.9g32kcal0g7.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1007kcal22.4g141.8g30.4g9.8g
Valittu annoskoko228g504kcal11.2g70.9g15.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna114g252kcal5.6g35.5g7.6g2.5g
Arvot/100g100g221kcal4.9g31.1g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956