Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g175g1540kcal0g0g175g0g
Viinietikka 4.4g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g3219kcal12g0.2g359.8g0g
Valittu annoskoko228g1610kcal6g0.1g179.9g0g
Annoskoko puolitettuna114g805kcal3g0.1g90g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202495