Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g70g105kcal11.9g0.3g6.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g75g43kcal1g9.3g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g297kcal26g19.4g12.6g0g
Valittu annoskoko228g148kcal13g9.7g6.3g0g
Annoskoko puolitettuna114g74kcal6.5g4.9g3.2g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204902