Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu113g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3.5g13kcal0g3.3g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g33g197kcal7.9g2.2g17.8g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 22g72kcal0.4g0.7g7.7g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.2g8.3kcal0g2.1g0g0g
Mantelilastu (A la meira)31g184kcal7.4g2g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1561kcal57g22.4g139.8g0g
Valittu annoskoko227g780kcal28.5g11.2g69.9g0g
Annoskoko puolitettuna114g390kcal14.3g5.6g35g0g
Arvot/100g100g343kcal12.5g4.9g30.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209345