Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 66g145kcal11.5g0g11.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 54g19kcal2.5g1g0.2g1.3g
Pekoni, paistettu 19g96kcal3.1g0g9.4g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g55g60kcal1.3g1.7g5.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g28g74kcal7.7g0g4.8g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g797kcal52.6g6.8g62.2g3.4g
Valittu annoskoko228g399kcal26.3g3.4g31.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna114g199kcal13.2g1.7g15.6g0.9g
Arvot/100g100g175kcal11.6g1.5g13.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245390