Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g117g198kcal22.2g0g11.7g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g37g51kcal1.1g0.7g4.7g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g11g27kcal1.8g0.2g2.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g636kcal56.4g8.2g40.6g1.8g
Valittu annoskoko228g318kcal28.2g4.1g20.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna114g159kcal14.1g2.1g10.2g0.5g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339