Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g151g527kcal18.1g97.9g3.3g13.5g
Oliiviöljy 25g222kcal0g0g25.1g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 42g9kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g1537kcal38g200.4g57g27.4g
Valittu annoskoko228g769kcal19g100.2g28.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna114g384kcal9.5g50.1g14.3g6.9g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761